Да ли се моја претплата аутоматски обнавља?

Да. Свака Use AI претплата обнавља се аутоматски док је не откажете.

Када се ваша претплата обнавља

  • Плаћени планови обнављају се на крају сваког периода наплате — месечно, тромесечно или на 6 месеци, у зависности од плана који сте изабрали — по редовној цени за ваш план.
  • Пробни период од 7 дана обнавља се први пут тачно седмог дана, када прелази у месечну претплату по редовној цени. Отказати можете у било ком тренутку пре тога — о накнади за пробни период и свему осталом прочитајте у чланку Како функционише пробни период од 7 дана.
  • Претплате започете у iOS апликацији наплаћује Apple и обнављају се преко вашег Apple налога.

Свој план можете да прегледате, додате или промените у било ком тренутку у подешавањима налога на use.ai.

Како да зауставите обнову

Отказивање је потпуно самостално и без накнада: откажите било када пре датума обнове и неће вам бити наплаћено поново, а приступ задржавате за период који сте већ платили. Кораци зависе од тога где сте се претплатили — погледајте Отказивање претплате.

Ако вам наплата за обнову делује непознато

Најчешћи узрок неочекиване наплате јесте обнова — често пробни период који је седмог дана прешао у претплату. Да бисте препознали Use AI наплату на изводу, прочитајте Разумевање Use AI наплате на изводу.

Још питања?

Пишите нам на help@use.ai — подршка је доступна 24/7 и обично одговара у року од неколико сати.